Skatterådgivning fra Inwema

skatterådgivning

Vi leverer skatterådgivning til personer og virksomheder, primært når disse har aktiviteter over landegrænserne, hvorved flere landes skattelovgivning og dobbeltbeskatningaoverenskomster typisk inddrages. Det er et komplekst område, der kræver mange års erfaring og viden samt dagligt arbejde hermed.

Vi tager udgangspunkt i dit personlige behov og muligheder, når vi yder rådgivning. Vi forklarer reglerne, så de bliver forståelige og opstiller de økonomiske konsekvenser, så du kan træffe de bedste valg.

Vi hjælper helst så tidligt som muligt i et forløb, men skulle du have brug for assistance til at rette en situation op, hvor du er på vej mod en mulig skattesag, så står vi også klar til at hjælpe dig hele vejen.

Et typisk forløb for en rådgivning er et møde og en handlingsplan inklusiv hjælp til selvangivelse og checkliste.

Inwemas daglige leder er cand.jur Hans Birkholm, der har mange års erfaring i at levere dybdegående international skatterådgivning til både individer og virksomheder.

Kontakt os på info@inwema.dk eller på telefon 3169 3169.

Læs mere om Inwema her

Læs mere om det land, som du har aktiviteter i – vores landeportaler hedder alle dit(landets navn).dk. Se fx DitTyskland. dk, DitSpanien.dk og DitEngland.dk